Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/press/2017/06/26/149981/

Price.ua розширює асортимент

26.06.2017

Розмаїття інтернет-магазинів та рекламних площадок ускладнює пошуки потрібних товарів. Навіть підготовленій людині складно проаналізувати всі наявні пропозиції та обрати найкращу. Сервіси порівняння цін полегшують завдання, але не всі вони однаково зручні та популярні. А популярність ресурсу – це, в першу чергу, широкий асортимент товарів від великої кількості магазинів одночасно.

Після того, як ухвалення закону про посилення санкцій позбавило користувачів заблокованих ресурсів доступу до них, багато хто засмутився з приводу блокування того ж "Яндекс-маркету". Але насправді в Україні давно діє альтернативний портал, до того ж більш адаптований під потреби саме вітчизняного споживача.

Отже, http://price.ua  це популярний пошуковик України, який допомагає знаходити товари за вигідними цінами. Після того, як деякі українські магазини припинили співпрацю з заблокованими ресурсами, вони почали шукати більш ефективний і відвідуваний портал для ефективної демонстрації переваг.

Станом на червень 2017 року загальний асортимент товарів в каталозі налічує сотні тисяч пропозицій, і цей показник зростає. Окрім товарів широкого вжитку, price.ua пропонує користувачам зручні інструменти для пошуку послуг та дешевих авіаквитків.

Пошук товарів

Розділ пошуку різноманітних товарів влаштовано таким чином, щоб споживачі мали змогу наочно побачити переваги в ціні, порівняти характеристики, ознайомитися з відгуками покупців про товар чи магазин, що цікавить. Для того, щоб обрати один з декількох схожих товарів було легше, передбачено можливість їх детального порівняння у вигляді таблиці. Спеціально для пошуку акцій та спеціальних пропозицій відведено окремий розділ, а найгарячіші знижки відображаються на головній сторінці ресурсу.

Пошук послуг

Поряд з майданчиками для пошуку товарів, активним попитом користуються і сервіси вибору послуг. В 2016 році команда price.ua заснувала та почала активно вдосконалювати відповідний розділ. Якщо минулого року переважна більшість компаній, що пропонувала свої послуги, базувалася в Києві, то наразі відбувається активне залучення до співпраці підприємств з регіонів. Доступний пошук ремонтно-будівельних, ділових, побутових, медично-оздоровчих, освітніх, транспортних, інформаційних, страхових та інших послуг.

Відпочинок

Унікальним для ресурсу такого плану є розділ "Відпочинок". В ньому користувачі мають змогу скористатися пошуком квитків на літак у будь-якому напрямку, та забронювати їх на будь-який час. Наразі портал аналізує пропозиції близько 1000 авіаперевізників та агенцій, тому користувач має змогу знайти дійсно найдешевші квитки на літак.

Окрім авіаквитків, сервіс пропонує гнучку систему пошуку вигідних путівок для подорожей по всьому світу. Відвідувач має змогу обрати країну, дату, відшукати потрібний готель чи курорт або ж придбати одну з "палаючих" путівок за зниженою ціною.

Супермаркети

Найновішим сервісом, що надає майданчик прайс.юа, став пошук акцій та спецпропозицій в супермаркетах. Користувачі мають змогу знаходити вигідні пропозиції в магазинах продовольчих та побутових товарів всеукраїнських мереж, таких як АТБ, Екомаркет, Метро, Фуршет, Караван, Eva та інших.

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".