Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2011/09/9/54403/

Оголошено конкурс на краще фото замків і палаців

09.09.2011
Стартував всеукраїнський конкурс фотографії "Жива давнина", оголошений Управлінням охорони об'єктів культурної спадщини Одеської ОДА, інформаційним агентством "Вікна-Одеса" та комунальним підприємством "Фортеця".

Про це повідомляє "Рідна країна".

За інформацією організаторів, на конкурс приймаються фотографічні зображення старовинних замків, фортець та палаців, що збереглися на території країни. Вітаються роботи, котрі відображають не лише архітектурний вигляд історичної споруди, а й сьогодення пам'ятки - жанрові замальовки, пов'язані з палацом, замком чи фортецею, життям людей навколо них тощо.

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі - як професійні фотографи, так і аматори. Кінцевий термін подання робіт - 15 листопада 2011 року.

Підсумки конкурсу будуть оголошені 21 листопада 2011 року в місті Одеса. Переможці отримають грошові винагороди та спеціальний приз від Фонду Миколи Томенка "Рідна країна".

Окрім того, з 21 листопада відібрані на конкурс роботи будуть експонуватися у відкритому доступі в галереї "Уніон" (м. Одесса) та в Аккерманській фортеці (м. Білгород-Дністровський Одеської обл.).

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися тут. 

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".