Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/02/19/152091/

АНОНС: У Макарові презентують "Книгу пам’яті полеглих за Україну" та розгорнуть "Блокпост пам’яті"

19.02.2018
20 лютого в м. Макарові Київської області презентують другий том "Книги пам’яті полеглих за Україну" та виставку "Блокпост пам’яті".

"Герої не вмирають – вони назавжди у наших серцях та у "Книзі пам’яті полеглих за Україну", – говорять організатори презентації.

Її другий том, який розповідає про військовослужбовців із Київщини, презентуватимуть цього вівторка в Макарівському районному Будинку культури. Наклад другого тому – 1000 примірників. Усі книги безкоштовно передаються родинам загиблих бійців.

 

Важливою частиною заходу стане виставка "Блокпост пам’яті", що розповідає про події на російсько-українській війні. Її спеціально привезли до Макарова, аби пересічні громадяни на власні очі побачили, через що довелося пройти нашим захисникам і яка ціна спокою в Україні.

Експонати – артефакти з російсько-української війни, що зібрала пошукова експедиція "Евакуація-200", а також речі, передані родинами загиблих героїв. Доповнюють атмосферу тих подій – ящики з-під боєприпасів, особисті фото, листи та речі наших захисників.

 

Експозиція виставки вже здобула чималу популярність і відвідала низку регіонів.

20 лютого, вівторок, 14.00

Місце: Макарівський районний Будинок культури.

Організатори: Міжнародна організація дослідників фортифікації "Цитадель", пошукова група місії цивільно-військового співробітництва "Евакуація-200", ГО "Спеціалізоване пошукове об’єднання "Вертикаль"", Макарівська селищна рада, Макарівський РБК та Макарівський районний історико-краєзнавчий музей.

Контакти для ЗМІ: (067) 9565818 (Віталій).

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".