Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/10/10/153064/

АНОНС: У Харкові презентують перевидання "Історія Слободської України" Багалія

10.10.2018
Козацький край замість Дикого поля і Україна до самого Дону, 587 сердитих козаків або перші харківці, рідна тітка Сковороди та Імператорський університет на пожертви слобожан — в одній обкладинці. У Харкові презентують перевидання "Історія Слободської України" Дмитра Багалія.

"Харків яко українське місто" — неочевидне в 1918-му, таке звичне 100 років потому. Тисячі фактів, сотні імен, десятки ілюстрацій про творення нової Слобідської України від її найзначнішого дослідника Дмитра Багалія.

 

Книга, яка в ХХ столітті двічі додавала історичної ґрунтовності національному відродженню Слобожанщини, перевидана для віку 21-го. 

Презентують: 

- Ірина Гончарова (Багалій);

- Юрій Георгієвський;

- Олександр Савчук.

Книга є соціальним проектом просвітницького спрямування. Примірники видання будуть подаровані центральним бібліотекам районів Харкова і області. Друк: видавець Олександр Савчук.

12 жовтня, п'ятниця, 18.00

Місце: Хаб соціальної активності "Студія 42" (Харків, Палац праці, майдан Конституції, 1, під'їзд 7, поверх 2). 

Організатор: громадська організація "ЕкспертиЗА Реформ".

Вхід вільний за попередньою реєстрацією (лист на e-mail: expertreform@gmail.com із зазначенням ПІБ, назви організації і номера телефону до 11.10.2018).

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".