Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/10/11/153071/

АНОНС: Кокотюха, історики та "Сестри Тельнюк" - до річниці створення УПА у НМІУ

11.10.2018
12 жовтня Національний музей історії України і "Сестри Тельнюк" запрошують на вечір історичної дискусії та концерт "Буде нам з тобою що згадати" із нагоди річниці створення Української повстанської армії.

Дискусія щодо висвітлення діяльності Української повстанської армії у наукових працях, літературі та кіно відбудеться у межах проекту "ДніУПА" в НМІУ. Її учасниками будуть письменник Андрій Кокотюха, історики Володимир Бірчак та Ігор Бігун. Модератор - історик Олександр Понипаляк.

 

Друга половина вечора наповниться чарівними жіночими голосами "Сестер Тельнюк". У арсеналі їхніх пісень – багата палітра текстів, присвячених минулому століттю, яке ланцюжком подій пояснює сучасну війну.

Цей виступ буде уособленням тяглості української історії, її наповненості і сили, що дає нам сьогодні надію на перемогу.

П'ятниця, 12 жовтня, 18.30, концертна програма – з 20.00

Місце: Національний музей історії України (м. Київ, вул. Володимирська, 2).

Вартість квитка - 100 грн. Квитки можна придбати в касі музею (з 10 до 17:00, щодня) або онлайн на сайті НМІУ. Кількість місць обмежена, тому квитки варто викуповувати заздалегідь.

Вхід добровольцям і військовим вільний (за посвідченням).

Додаткова інформація за телефоном (044) 278 48 64.

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".