Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/12/6/153373/

АНОНС: Аудіопрогулянка на захист Майдану від першого штурму

06.12.2018
"Майдан. Прогулянка" – це історія Маші, студентки Києво-Могилянської академії. В ніч на 11 грудня 2013 року замість того, щоб готуватися до екзамену з історії радянського суспільства, Маша поїхала на площу захищати наметове містечко.

Аудіотур "Майдан. Прогулянка" дає можливість поїхати разом із нею. Його презентуть Pic pic та автор Пйотр Армяновський 8 грудня в межах виставки "Революціонуймо".

Автор аудіотуру: Пйотр Армяновський. 

Музика: Jonny Fox (Foundling)

Голос у навушниках: Римма Зюбіна

Перформер: Катя Пономаренко. 

 

Виставка сучасного мистецтва "Революціонуймо" – це міжнародний проект-дослідження, в якому понад 30 сучасних митців та мистецьких груп із 15 країн мовою інсталяції, живопису, мультимедій, перформансу, відео та фото документацій, говорять про події революцій, аналізують їх як суспільне явище й досліджують роль митця і музею в осмисленні історичних моментів.

Особистий, критичний і ретроспективний погляд фокусується на особливій історичній події – Революції Гідності в Україні, яка стала унікальним досвідом українців, коли в перші десятиріччя ХХІ століття хвиля протестних рухів та революцій прокотилася світом, сигналізуючи про те, що наявний суспільний устрій переживає кризу й світ потребує змін.

У Мистецькому арсеналі виставка "Революціонуймо" триває до 27 січня 2019 року.

8 грудня, субота. Збір об 11.50.

Старт аудіотуру – біля виходу з м. Університет.  Прохання до учасників не запізнюватися, адже приєднатися до аудіотуру можливо лише в точці старту.

Вартість квитка 80 гривень. Придбати можна за посиланням.

За квитком можна відвідати виставку "Революціонуймо" у Мистецькому арсеналі з 8 по 16 грудня в будь-який день роботи виставки.

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".