Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/videos/2010/11/15/4575/

2004: Янукович обзиває Ющенка "боягузом і базікалом"

15.11.2010
"Я могу сказать только одно - что он трепач, - каже кандидат, незадоволений упевненістю свого конкурента у перемозі. - Нравиться ему это или нет. Поэтому поживем - увидим... Я вызываю этого труса на любые дебаты. И трепача".

15 листопада 2004 року відбулися дебати між кандидатами в президенти Віктором Ющенком і Віктором Януковичем. Фактично це були навіть не дебати, а окремі доповіді, хоча політики періодично перебивали один одного.

У грудні, перед переголосуванням другого туру, Янукович звинуватив Ющенка в ухилянні від других дебатів, назвавши його боягузом і базікалом. Тоді дісталося і Кучмі, і всім тим соратникам, хто, відчувши зміну кон'юнктури, переметнувся в помаранчевий табір.

На цьому відео Віктор Федорович вочевидь сердитий. У чорному гольфі під піджак, він іноді робить рух шиєю, наче розминається.

"Я могу сказать только одно - что он трепач, - каже Янукович, незадоволений упевненістю свого конкурента у перемозі. - Нравиться ему это или нет. Поэтому поживем - увидим... Я вызываю этого труса на любые дебаты. И трепача".

Уривки з дебатів 15.11.2004 дивіться у розділі "Календар"

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".