Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/videos/2013/06/30/128087/

"Історична Правда" на ZIK. Випуск №7. ВІДЕО

30.06.2013
Сьомий випуск телепрограми "Історична Правда з Вахтангом Кіпіані" на каналі ZIK.

У фокусі передачі - перший геноцид ХХ століття: Османська імперія проти вірмен. Чи знають у Львові, що сталося у квітні 1915 року? Експерти - кандидат історичних наук, автор монографії ""Геноцид та політика масового винищення цивільного населення у ХХ ст." Андрій Козицький та дружина настоятеля львівського храму Вірменської Апостольської церкви Єлена Геворгян.

Річниця Чорнобильської катастрофи. 1986: американський ТБ-сюжет про Чорнобиль. Порівняйте з радянським. ВІДЕО

Також у програмі - розмова у студії з відомим істориком, президентом Українського Геральдичного Товариства Андрієм Гречилом про гербову справу в Україні, зокрема і про "герб Віктора Януковича". Чи буде колись в Україні не тільки малий герб - тризуб святого Володимира, але й великий і чи потрібен останній?

Книга тижня - "Український робітничий клас в боротьбі за мир". Судячи з вихідних даних - видана в Києві у видавництві "Український робітник", а насправді в одній з країн Заходу. І розповідає не про "боротьбу за мир", а про... антирадянський та профспілковий рух у Радянському Союзі, Польщі та інших країнах Варшавського пакту.

У рубриці "Голос" - таємно записаний голос Адольфа Гітлера. Серед своїх він говорив зовсім не так як перед багатотисячною юрбою прихильників.

"Історична правда" виходитиме щовівторка в ефірі телеканалу ZIK о 22:00.

Сторінка програми на Facebook - приєднуйтесь!

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".