"Експрес-Таксі" подорож до Львова: історія, поради та транспорт

Про компанію

Скориставшись послугами "Експрес-Таксі" туристи зможуть за короткий час об'їхати всі визначні пам'ятки Львова - дивно красивого міста з безліччю унікальних місць, які безперечно варто побачити своїми очима.

Клієнтів приємно здивує рівень сервісу і цінами таксі Львів. Оптимальне поєднання цих параметрів дозволяє насолодитися красою і атмосферою місцевих пам'яток в самій приємній обстановці і без зайвих витрат.

 

Зробіть екскурсію по стародавньому Львову з "Експрес-Таксі"

Як правило, самостійне планування екскурсії - це досить обтяжлива заняття, яке вимагає часу і знання нюансів місцевих туристичних маршрутів. При цьому існує ризик втратити щось важливе і цікаве, або витратити недоцільно багато часу на дорогу.

Буде прикро дізнатися згодом, що не вдалося відвідати якісь цікаві місця тільки тому, що не вийшло вибудувати оптимальний маршрут, або не знайшлася потрібна інформація про визначні пам'ятки.

Щоб виключити такі прикрі непорозуміння, слід скористатися послугою "Екскурсія по Львову на таксі" - завдяки їй гості міста не упустять жодної цікавої деталі і зможуть ознайомитися з більшістю значущих історичних місць.

Онлайн виклик таксі - зручна послуга, що дозволяє швидко викликати таксі зі смартфона для замовлення екскурсії. За допомогою цього сервісу можна заздалегідь ознайомитися з екскурсійним маршрутом і з максимальною точністю визначити час поїздки.

Ну і, звичайно, про ціну: в порівнянні з організацією екскурсії групою на спеціальному транспорті, екскурсія на таксі обійдеться набагато вигідніше. З "Експрес-Таксі" кожен Клієнт може бути впевнений в приємне проведення часу і отриманні маси нових вражень.

Контакти:

"Експрес-Таксі" у Львові
Міський: (032) 239-15-15
Kyivstar: (097) 239-15-15
Kyivstar: (098) 239-15-15
MTS: (095) 239-15-15
Skype: expres-taxi