Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2013/09/18/136482/

"Софія Київська" заманюватиме школярів квестами

18.09.2013
У Міносвіти відбувся круглий стіл: чиновники, співробітники Національного заповідника "Софія Київська", педагоги і краєзнавці говорили про те, як зацікавити учнів історичною спадщиною.

Про це повідомляє прес-служба заповідника "Софія Київська".

Заходу передувала екскурсія шкільних учителів і директорів по Софійському собору. На ній їх ознайомили із новими інтерактивними формами роботи із дітьми.

Заповідник пропонує школам та батькам ігровий квест "Таємниці давніх стін", студію мозаїк та інтерактивні заняття на базі експозиційно-виставкових проектів заповідника.

Оглянувши собор та обмінявшись враженнями, педагоги та музейники у Міністерстві освіти продовжили обговорення, як зацікавити учнів всесвітньовідомими вітчизняними пам’ятками архітектури. 

За результатами дискусії планується створити нову програму "Музей іде до школи", розробити пільгові екскурсії для позашкільних навчальних закладів, проводити на території заповідника квести й театралізовані вистави.

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".