Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/05/30/152522/

АНОНС: Презентація книжки Енн Епплбом «Червоний голод»

30.05.2018
В рамках «Книжкового арсеналу» пройде дискусія «Голодомор 1932 - 1933 рр.: погляд у минуле, сучасне і майбутнє» в межах презентації українського перекладу книжки Енн Епплбом «Червоний голод: війна Сталіна проти України».

Про це повідомляє Holodomor Research and Education Centre.

 

"Сталінська політика цієї осені неминуче велася по всьому зерновому регіону СРСР. Але в листопаді та грудні 1932 року він ще більше "встромив ніж" в Україну, навмисно створивши глибоку кризу.

Крок за кроком, використовуючи бюрократичну мову та тупу юридичну термінологію, радянське керівництво, при допомозі своїх заляканих українських колег, почало голод, що привело в наслідку до катастрофи, спеціально орієнтовану на Україну та українців ".

Учасники: Енн Епплбом (США), Юрій Рубан (керівник Головного департаменту з питань гуманітарної політики Адміністрації Президента України), Людмила Гриневич (директорка HREC in Ukraine), Станіслав Кульчицький (Інститут історії України НАНУ).

Організатор: Український науково-дослідний та освітній центр вивчення Голодомору "HREC in Ukraine". За підтримки Українського наукового інституту Гарвардського університету (HURI), Українського науково-освітнього консорціуму вивчення Голодомору (HREC), Благодійного фонду "Українсько-єврейська зустріч", Фонду "ІЗОЛЯЦІЯ. Платформа культурних ініціатив".

Час: 30 травня, середя, 15.00

Місце: Книжковий Арсенал-2018, сцена "Кафе Європа", вул. Лаврська, 10-12

Читайте також:

Червоний голод. Сталінська війна проти України

Восьмий "Книжковий арсенал". РОЗКЛАД "ІСТОРИЧНИХ" ПОДІЙ

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".