Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/08/16/152794/

CКУ закликав нащадків жертв Голодомору долучатися до відзначення 85-х роковин

16.08.2018
Із нагоди 85-тих роковин Голодомору 1932-33 роківСвітовий конгрес українців (СКУ) закликає нащадків жертв Голодомору, які проживають у всіх куточках світу, долучитися до поширення обізнаності про Голодомор-геноцид на міжнародному, національному та місцевому рівнях.

Відповідний заклик опублікований на сайті СКУ. Організація задекларувала такі цілі:

- гідне вшанування жертв Голодомору;

- розуміння та вшанування свідків Голодомору;

- забезпечення належного визнання геноциду світовою спільнотою;

- передавання історії про Голодомор майбутнім поколінням.

"Широке розповсюдження історії про Голодомор – в інтересах українського народу.  Це жахливий злочин у нашій історії, що продовжує визначати нас як народ сьогодні. Розуміння цієї історії щонайменше сприятиме пошуку шляхів уперед. Щоб досягнути успіху нам потрібен ваш голос!", – повідомляє прес-служба СКУ.

Щоб отримувати інформацію про заходи для реалізації цілей СКУ, можна внести своє прізвище в базу даних, яка зараз створюється, за посиланням.

Контактна особа - Ірка Мицак (Irka Mycak) з Міжнародного координаційного комітету Голодомору Світового конгресу українців, е-пошта: holodomor85@ukrainianworldcongress.org

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".