Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2019/02/16/153693/

Журнал Harvard Ukrainian Studies отримав новий сайт

16.02.2019
Український науковий інститут Гарвардського університету запустив новий веб-сайт для свого журналу Harvard Ukrainian Studies.

Про це повідомив сайт Українського наукового інституту Гарвардського університету.

"Harvard Ukrainian Studies давно відомий як передовий журнал для академічних досліджень про Україну. Оцифрування журналу не тільки показує наше лідерство у цій сфері цифрової гуманітаристики, це також важливий крок у виконанні місії Інституту збільшувати знання про Україну у світі", — говорить директор Інституту Сергій Плохій.

 

Окрім повних версій текстів статей журналу підписники матимуть можливість здійснювати глибокий пошук, слідкувати за темами й авторами, щоб отримувати сповіщення про нові матеріали, читати статті до того, як вони стануть доступними в друкованому вигляді, та мати доступ до допоміжних медіа, як от: аудіо-інтерв’ю та відеозаписів.

У найближчому майбутньому відвідувачі сайта матимуть можливість купувати підписки онлайн для митєвого доступу до змісту та використання засобів цитування, перегляду рейтингу статей та збільшеними можливостями пошуку з індексуванням.

"Наша тривала мета мати окремий сайт, присвячений Harvard Ukrainian Studies здійснилася, — сказала редактор журналу Галина Гринь. На додачу до онлайн-публікацій ми перемістили процес подачі та рецензування до Scholastica. Це веб-платформа забезпечує більшу зручність, швидкість та прозорість для авторів, не поступаючись високими стандартами якостями, які пріоритетні для нас".

Відвідати сайт журналу Harvard Ukrainian Studies можна за адресою: husj.harvard.edu.

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".