Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2019/03/22/153871/

Олімпіада-2020 в Токіо пройде із символікою 55-річної давнини. ВІДЕО

22.03.2019
У Токіо представили серію з 50 піктограм, присвячених видам спорту, які будуть використовуватися на літніх Олімпійських іграх-2020. Вони зроблені в стилі ретро-ілюстрацій, які були представлені на перших Олімпійських іграх в Токіо у 1964 році.

Про це повідомляє The Бабель із посиланням на Dezeen.

 
Емблема футболу на Олімпіаду 2020 в Токіо.
Фото: DEZEEN.COM

Піктограми розроблені з використанням синього кольору емблем Токіо 2020 року, а також п'яти інших кольорів, які будуть використовуватися для створення крапок відмінності: темно-червоного, королівського синього, рожевого коліру сакури, фіолетового та зеленого.Над стилістикою піктограм працював японський графічний дизайнер Масаакі Хіромура. За словами Хіромури, йому було важливо передати красу і динамічність спортсменів, поважаючи "піонерський спадок японської індустрії дизайну".

Ілюстрації створені для всіх 33 видів спорту програми Олімпійських ігор. Їх будуть використовувати на плакатах, квитках, картах, путівниках та іншій продукції. Спортивні піктограми також прикрашатимуть огорожу навколо села олімпійських спортсменів.

Читайте також:

Adidas зняв з продажу одяг із символікою СРСР

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".