Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2018/04/11/152284/

Вийшов путівник "Бабин Яр: пам’ять на тлі історії”

11.04.2018
Путівник для вчителя – це збірник навчально-методичних розробок шкільних занять на основі віртуальної виставки та документального фільму.

Про це повідомляє Український інститут національної пам’яті.

 

У цьому виданні представлені навчально-методичні розробки шкільних занять на основі однойменної віртуальної виставки та документального фільму "Бабин Яр у пошуках пам’яті".

Подані практичні заняття покликані допомогти вчителю організувати зі своїми учнями обговорення щодо широкого кола питань, пов’язаних з історичною пам’яттю та, зокрема, пам’яттю про Бабин Яр. Видання стане у пригоді освітянам, передусім вчителям середніх навчальних закладів.

Збірник видано Українським центром вивчення історії Голокосту у співпраці із громадським комітетом "Бабин Яр" за підтримки Українського інституту національної пам'яті.

Ознайомитись із збірником можна за посиланням. Або отримати безкоштовно, звернувшись письмово до Українського інституту національної пам’яті.

Дивіться також:

В Інтернeті з'явилися унікальні фото вінницьких євреїв напередодні Голокосту

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".