Українська правда
Історична правда
Постійна адреса публікації: https://www.istpravda.com.ua/short/2011/10/21/59996/

АЗАРОВ ХОЧЕ ВІДНОВИТИ В УКРАЇНІ РАДЯНСЬКІ ЦІННОСТІ

21.10.2011
Прем'єр-міністр Микола Азаров наголошує на необхідності відновлення моральних цінностей, втрачених після розпаду Союзу Радянських Соціалістичних Республік.

Про це він сказав під час виступу на форумі творчої та наукової інтелігенції країн-учасниць СНД, повідомляють "Українські Новини".

"Я особливо радий, що тут, в Києві, ми всі разом зібралися і можемо говорити зрозумілою для нас мовою, нашою спільною мовою, і, спираючись на нашу загальну культуру, подумати про те, як зробити так, щоб ті цінності, які ми втратили, були не просто відновлені, а ще й розвивалися", - сказав він.

Комуністичний рай для обраних. Прейскурант магазину "Бєрьозка" (ФОТО)

Азаров також висловив співчуття, що Україна поки ще не досягла того рівня економіки, який був у неї в 1990 році, але при цьому він упевнений, що економіку буде відновлено, ​​і зробити це простіше, ніж відновити моральні цінності, які було загублено після розпаду СРСР.

Нагадаємо, що в серпні 2011 року уряд Азарова дав премію книжці, в якій описується походження російської державності від угро-фінських племен.

© 2010-2020, Українська правда, Історична правда
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "Історичну правду".