14 березня 2012
Тексти

Як реабілітували політв'язнів і покарали катів у "справі 9 березня"

Ющенко міг тоді зробити й більше, але він хоч дав нам шанс, організувавши повторне слухання у суді. А Луценко категорично відкинув можливість проведення внутрішнього розслідування, ледь не відкрито називаючи політв'язнів "кримінальними злочинцями".
Коротко

У Львові відкриється перший в Українi музей шоколаду

20 березня, за підтримки Львівського історичного музею та Львівської міської ради, відбудеться урочисте відкриття стаціонарного музею шоколаду на центральній площі старого Львова – площі Ринок.

Ювілей Липинського відзначать на державному рівні

В Україні на державному рівні відзначать річниці з дня народження драматургів Михайла Стельмаха та Миколи Куліша, композитора Ігоря Стравінського та історика В'ячеслава Липинського.

Увага! Лекцію Скуратівського про Шевченка скасовано!

У зв'язку з хворобою доповідача захід скасовано.

В середу відбудеться лекція професора Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, доктора мистецтвознавства, академіка Академії мистецтв України Вадима Скуратівського.

На схилах Дніпра будуватимуть ще й церкву?

Влада готує нове будівництво біля парку Слави на замовлення Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври УПЦ МП.

Анонс: зустріч "Жінки-повстанці у Другій світовій"

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету "Львівська політехніка" напередодні 65-ї річниці операції "Вісла" організовує творчу зустріч з Марією Паньків – українським громадським діячем у Польщі, журналістом, дослідником історії українського жіноцтва.

Анонс: лекція Наталії Яковенко про фах історика

У четвер у Могилянці відбудеться розмова про фах історика із професором Наталією Яковенко.