17 жовтня 2012
Тексти

Відкритий лист колективу НХМУ до Кулиняка

Колектив Художнього музею вимагає від Мінкульту не призначати галеристку Міронову гендиректором закладу. За "безпрецедентний виступ з паплюження установи, на пост директора якої претендує, та безсоромне звеличення власних, переважно неіснуючих, заслуг".
Колонки

Сергій Грабовський: Чиї бронзові бюсти стоятимуть на алеях Героїв?

Саме на початку 1980-х обсяги "тіньової економіки" в СРСР сягнули 100 млрд доларів, саме тоді "стали на крило" комсомольці-секретарі, які під час перебудови успішно проміняли "Капітал" на капітал. То як тут не поставити бюст "дорогого Леоніда Ілліча"?
Коротко

У Відні музей рекламував себе голими футболістами

Австрійський музей був змушений прикрити сотні чоловічих геніталій на своїй рекламі.

У ХУДОЖНЬОМУ МУЗЕЇ - ПРОТЕСТ ПРОТИ КЕРІВНИКА. Фото

Колектив Національного художнього музею України оголосив протест проти виконуючого обов'язки директора музею Тетяни Міронової. Вони прийшли на роботу в пов'язках з написами "протестую" і в холі музею виставили плакат зі своїми вимогами.

Друге за тиждень велике музейне пограбування. Тепер в Індії

В Індії невідомі викрали з музею міста Рева, на північному сході країни (штат Мадхья-Прадеш), експонати на загальну суму п'ять мільярдів рупій (100 мільйонів доларів).

Міронова чудово управляє Художнім музеєм - замдиректора

До приходу нинішньої в.о. Тетяни Міронової Національний художній музей три роки підряд не виконував основних планових показників.

За знищення пам'ятки вперше застосували кримінальну статтю

Кримінальна справа за умисне знищення історичної пам’ятки ХІХ століття - Садиби Мурашка - проти її руйнівників може стати прапором захисту знівечених історичних споруд.