9 жовтня 2012
Колонки

Володимир Гонський: Україна є. За неї варто боротися!

Ми, "щирі українці", дуже часто патріоти самі в собі, самі для себе, самі між собою. Шукаємо ворогів поміж "жидів, москалів, китайців…", не помічаючи, що найбільший ворог – це наша лінь і поверхневість. А треба йти в маси - "трудящієся, учащієся і отдихающієся".
Коротко

З листів до Іоанна Павла ІІ створять музей

В італійському містечку Торревеккья-театіна (Torrevecchia Teatina, 14 кілометрів південніше Пескари, область Абруцці) створений перший у світі музей, в якому зібрані листи і молитви, адресовані Папі Римському Іоанну Павлу II

В ІНТЕРНЕТ ВИКЛАДЕНО ЩОДЕННИК ЧЕ ГЕВАРИ

Інтернет-користувачі отримали доступ до рукописного щоденника героя кубинської революції Ернесто "Че" Гевари.

У Львові замість співів будуть ремонтувати музей

Кошти, які було заплановано скерувати на проведення фестивалю української пісні у Львівській області, спрямують на завершення ремонту Музею національно-визвольної боротьби.

В Мексиці відкрили для відвідування нову археологічну зону

У Мексиці відкрилася для відвідувань археологічна зона Ацомпа. Тут колись жили священики, правителі та інші найвидатніші діячі доіспанського міста, умовно званого Монте-Альбан.

В Москві збирають речі Гаррі Поттера. ФОТО

Московське подружжя - журналістка Наталія і фахівець з реклами Максим - планують відкрити музей Гаррі Поттера у центрі російської столиці вже в жовтні.

УПЦ і далі хоче вбивати бетонні палі в Десятинну церкву - депутат

На місці залишків Десятинної церкви планують будівництво храму. Відповідна концепція будівництва розроблена і віддана на погодження.