6 березня 2013
Коротко

Спільної заяви греко- і римо-католиків про Волинську трагедію не буде

Спільного звернення українських католиків східного і західного обрядів, присвяченого 70-річчю Волинської трагедії, не буде. УГКЦ і Римо-католицька церква в Україні не змогли домовитися про єдину позицію.

Джордж Лукас хоче відкрити музей сучасного мистецтва

Відомий режисер Джордж Лукас має намір відкрити музей сучасного мистецтва в Сан-Франциско (штат Каліфорнія). Серед функцій музею - присвята фентезійному жанру і демонстрація досягнень графічного дизайну.

Музей "Київська фортеця" зазнає рейдерської атаки - депутат

Приблизно о 10.00 годині ранку на територію історико-архітектурної пам'ятки-музею "Київська фортеця" несанкціоновано в’їхав автомобіль із десятьма людьми.

Янукович закликає створити музей Кирило-Мефодіївського товариства

Президент Віктор Янукович запропонував членам Громадської гуманітарної ради підготувати концепцію створення музею Кирило-Мефодіївського товариства.

БРИТАНІЯ ВИВЕДЕ ВІЙСЬКА З НІМЕЧЧИНИ. Вони були там із 1945-го

Великобританія виведе свої війська з Німеччини до 2019 року. Про це заявив міністр оборони Великобританії Філіп Геммонд, виступаючи перед нижньою палатою парламенту.

Музей Метрополітен купив ескіз Жака Луї Давида за безцінь

Музей Метрополітен придбав на аукціоні виконаний автором ескіз Смерті Сократа Жака Луї Давида за 840 доларів.

Презентація телевізійної "Історичної правди"

Сьогодні о 12:00 у Львові відбудеться прес-конференція головного редактора сайту "Історична правда" Вахтанга Кіпіані. Він розповість про свій новий проект – унікальну програму "Історична правда з Вахтангом Кіпіані" на телеканалі ZIK.