8 серпня 2013
Тексти

Як російська пропаганда робила з Саакашвілі Гітлера

Прем'єр-міністр Путін заявив, що грузинські вояки давили танками дітей і старих, заживо спалювали людей. Наступного дня в ефірі РТР використовувалися такі тези: "керівництво Грузії – фашистське", грузинські солдати "розстрілювали людей, а потім палили".

"Росія не досягла мети війною, тому спробувала взяти реванш через вибори"

Напередодні п’ятої річниці російсько-грузинської війни головний редактор сайту "Історична правда" і ведучий однойменної програми на телеканалі ZIK зустрівся з президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі у Тбілісі.
Коротко

У музеї Сковороди відновлять альтанку, в якій філософ пив чай

Національний меморіальний літературний музей Григорія Сковороди (с.Сковородинівка Харківської області) планують реконструювати.

У південноосетинській столиці буде створено Музей геноциду

Керівництво самопроголошеної республіки Південна Осетія 8 серпня на Соборній площі Цхінвалі взяло участь в установці таблички на одній з будівель, в якій розташовуватиметься Музей геноциду.

В Чехії відкриють музей на таємному радянському складі

В атмосферу холодної війни, божевільної ядерної гонки і світової напруги всіх охочих зможе перенести новый Atom muzeum в Чехії. Він розташувався на колишньому підземному військовому складі під секретною назвою Javor 51, де радянська армия зберігала ядерні боєголовки.