7 серпня 2013
Коротко

Меморіальну дошку Ковпаку в Яремчі не знищено. ФОТО

Меморіальна дошка Сидору Ковпаку в Яремчі (Івано-Франківська область), про ліквідацію якої повідомляло об'єднання "Тризуб", майже не зазнала ушкоджень.

Українці відновлюватимуть українські кладовища у Польщі

З 7 по 20 серпня пройде літній табір "Вирій", під час якого молодь мандруватиме Закерзонням (Польща) і відновить могили українців у селах Князі (історична назва Любича Князі) та Подемщина (Любачівський повіт Підкарпатського воєводства).

Вас запрошують обговорити Концепцію про доступ до архівів КГБ

Центр досліджень визвольного руху запрошує істориків, дослідників, архівістів та всіх охочих долучитися до обговорення Концепції забезпечення відкритого доступу до документів з архівів комуністичних спецслужб.

Суд дозволив Азарову-молодшому забудувати стадіон "матчу смерті"

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) задовольнив касаційну скаргу ТОВ "Голден Хаус", скасував рішення нижчих інстанцій і підтвердив право власності компанії на ділянку зі спортивним комплексом "Старт" у Києві.

БЕССАРАБСЬКИЙ РИНОК РЕСТАВРУЮТЬ. Фото

Влада Києва вирішила провести реставрацію будівлі критого ринку на Бессарабській площі, 2 у Шевченківському районі міста.

Музей Енді Воргола святкує його ювілей

6 серпня "королю поп-арту" Енді Ворголу могло б виповнитися 85 років.

Скарби Тутанхамона перевозять в інший музей

Влада Єгипту почала перевозити скарби гробниці Тутанхамона з Каїрського музею на площі Тахрір в споруджуваний Великий єгипетський музей, який розташовується біля підніжжя пірамід Гізи.

Кримінальний музей поліції Лондона може відкритися для публіки

Кримінальний музей лондонської поліції може відкритися для широкої публіки. Виставковий комплекс являє собою "похмурий каталог" історії злочинів.