11 серпня 2011
Тексти

Проти "Єдиної і Неділимої". Українське підпілля в армії Врангеля

Завданням-максимум підпілля було взяти владу на контрольованій білогвардійцями території шляхом військового перевороту. Завдання-мінімум - організація українського військового елементу в союзі з Врангелем проти більшовиків.
Коротко

У Луганську знищили курган, якому 4,5 тисячі років

Древнє поховання (4,5 тисяч років) знищили в Луганську під час проведення будівельних робіт.

На Тернопільщині знайшли невідомий замок. Поки що на карті

Сенсаційне зображення на карті, виготовленій майже двісті років тому, продемонстрували в Національному заповіднику "Замки Тернопілля".

З нагоди 125-річчя статую Свободи закриють на ремонт

Туристи протягом року через ремонт не зможуть потрапити всередину однієї з головних визначних пам'яток Нью-Йорка - статуї Свободи.

Путін спробував себе в ролі археолога. І одразу ж знайшов!

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін під час відвідування археологічного розкопу на місці давньогрецького міста Фанагорія опустився на дно Таманського затоки, звідки підняв дві амфори.

У Сатанові буде пам'ятник воїнам - українцям, полякам і євреям (ФОТО)

16 серпня о 12-00 в селищі Сатанів (Городоцький р-н Хмельницької обл.) біля мурів середньовічної міської брами відбудеться урочисте відкриття пам'ятного знака "В пам'ять усіх захисників Сатанова, які загинули на його стінах".

Прикарпатський прокурор оскаржив заборону червоних прапорів

Прокурор Івано-Франківської області Володимир Дем'яник оскаржив рішення обласної ради про заборону використання в області червоних прапорів.