11 грудня 2012
Коротко

Польський Сейм готується засудити операцію "Вісла". Праві проти

Парламентська комісія національних та етнічних меншин передала на розгляд Сейму заяву із засудженням акції "Вісла", під час якої у 1947 році було депортовано понад 140 тисяч українців. Натомість польські праві наразі не готові засудити один із злочинів комунізму.

УКРАЇНСЬКІ РАКЕТНИКИ НЕ ЗБИВАЛИ РОСІЙСЬКИЙ ЛІТАК - АПЕЛЯЦІЯ

Вищий господарський суд України (ВГСУ) відмовив авіакомпанії "Сибір" у задоволенні її касаційної скарги на рішення Київського апеляційного госпсуду і Госпсуду Києва у справі про відшкодування збитку в розмірі $15,5 млн у зв'язку з катастрофою літака Ту-154 в 2001 році.

В Петербурзі "підвішують" не тільки каву, але і квитки до музею

У Музеї Ахматової відвідувач за бажанням може оплатити похід в музей для пенсіонера, школяра чи будь-якого іншого петербуржця і гостя міста, який не може його собі дозволити.

Музей у Симферополі отримає копії архівних документів про Карасубазарський договір

У Сімферополі 13 грудня планується передача Центральному музею Тавриди копій дипломатичних документів, що стосуються підписання Карасубазарського договору між Кримським ханством та Росією.

Починаються продажі квитків у музей ABBA, який відкриється навесні

Як повідомила у вівторок прес-служба комплексу "Шведський зал слави" (Swedish Hall of Fame), в якому буде розташовуватися музей групи ABBA, "прем'єрні квитки" надійдуть у продаж вже в четвер, 13 грудня. Сам музей відкривається 7 травня 2013 року.