23 березня 2012
Тексти

Гастрономи 1970-их: продавці, покупці і товари. ФОТО

В епоху дефіциту споживач ставав не стільки покупцем, скільки "діставалою", вибивалою, і до того ж трошки корупціонером. То були люди особливої породи, які мали унікальні бійцівські якості.
Коротко

УКУ запрошує на літню школу, присвячену Шептицькому

Інститут релігії та суспільства Українського Католицького Університету оголошує набір на навчання у літній школі "Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького: порятунок євреїв і сучасні проблеми людинолюбства".

Британія збудує меморіал своїм загиблим у Севастополі

Посольство Великої Британії в Україні ініціює будівництво меморіалу загиблим в Балаклавському бою британським воїнам у Севастополі.

На Прикарпатті споруджують пам'ятник Шухевичу за 650 тисяч

В Калуші Івано-Франківській області мають намір 30 червня 2012 року до 105-річчя від дня народження головнокомандувача Української Повстанської армії Романа Шухевича відкрити пам'ятник лідерові УПА.

В Ізмаїлі хочуть встановити пам'ятник Пушкіну

В Ізмаїлі Одеської області мають намір встановити пам'ятник російському поету Олександру Пушкіну.

У Києві вшанують пам'ять Вацлава Гавела

Посольство Чеської Республіки в Україні, Чеський центр в Києві, Інститут Євро-Атлантичного Співробітництва та Клуб молодих дипломатів України представляють вечір пам'яті Вацлава Гавела.

В неділю в Києві святкуватимуть проголошення БНР

25 березня у Києві відбудеться святкування білоруського Дня Волі – Дня Білоруської Народної Республіки.

Анонс: круглий стіл про усну історію в Україні

В Київському національному університеті відбудеться всеукраїнський круглий стіл "Усна історія в Україні: сучасність та перспективи". Шукають учасників.