4 квітня 2012
Коротко

На Рівненщині проведуть реконструкцію бою УПА з НКВД

17 квітня, з нагоди 70-річчя створення УПА та 68-річчя найбільшого бою українських повстанців з військами НКВД буде проведено фестиваль-реквієм "Герої Гурб".

МЕДВЕДЧУК КАЖЕ, ЩО НЕ МАЄ СТОСУНКУ ДО СМЕРТІ СТУСА

Віктор Медведчук не збирається виправдовуватися за свою адвокатську діяльність під час процесу над Василем Стусом у 1980 році.

В Києві презентують довідник про доступ до радянських архівів

В Києво-Могилянській академії відбудеться презентація довідника "Право на правду. Практичний порадник із доступу до архівів".

Анонс: суботник із прибирання меморіалу радянським воїнам

7 квітня 2012 о 10:00 відбудеться суботник із прибирання території поховання радянських воїнів на народному меморіалі в каплиці Св. Архангела Михаїла в Кончі-Заспі.

Андріївський узвіз руйнується - архітектори

Архітектори рекомендують якнайшвидше провести нове детальне інженерне обстеження забудови Андріївського узвозу у зв'язку з загрозою її руйнування.

Анонс: онлайн-трансляція зустрічі з Ярославом Грицаком

Портал "Платформа" та дискусійний клуб "Бізнес Credo" запрошують переглянути онлайн-трансляцію зустрічі з істориком та публіцистом Ярославом Грицаком.

У США оприлюднено свідчення колишніх рабів. ФОТО

У бібліотеці Конгресу США можна знайти фото і свідчення людей, які були рабами до ліквідації рабства в США. Вони дають прямий доступ до частини американської історії, якої вже нема у живій пам'яті.