12 вересня 2012
Коротко

Альтернативним підручником зацікавилась прокуратура. СКАНИ

Альтернативним посібником з історії України для учнів 5 класу, виданим у Львові, зацікавилася прокуратура. Тим часом підручник набуває популярності - надходять замовлення з Закарпаття, Полтави, Тернопільщини та інших областей.

В США створили експозицію історії відеоігор. ФОТО

У Вашингтоні відбулося відкриття виставки в Смітсонівському музеї американського мистецтва (Smithsonian American Art Museum), де було продемонстровано розвиток графіки, технологій і сюжету в комп'ютерних іграх.

В одеському музеї знайшлась бомба

3 артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни в бойовому стані були знайдені 10 вересня серед експонатів музею Героїчної оборони Одеси.

В Умані очікують 25 тисяч хасидів. "Це має бути як Євро"

Перший літак з прочанами-хасидами прибув з Ізраїлю в Україну на святкування єврейського нового року. Головний рабин каже, що Україна повинна використати досвід Євро-2012 для організації паломництва.

В Пирогово - "Осінь весільна"

16 вересня 2012 року з 12:00 до 17:00 год. у Національному музеї народної архітектури та побуту України відбудеться свято “Осінь весільна”. У виконанні фольклорних колективів з Київщини, Черкащини, Вінничини, Сумщини, Житомирщини та Чернігівщини буде показано різні весільні обряди.