16 червня 2011
Тексти

Волинська трагедія: Рада і Сейм готують спільну заяву

Джерела ІП у Верховній Раді підтвердили, що пропозиція Сейму ухвалити спільну заяву надійшла на два комітети ВР України - закордонних справ та з питань європейської інтеграції. Узгодити текст має Борис Тарасюк.
Колонки

Ігор Дебенко: Молитва за ката

Коли до 22 червня хтось вкотре збирається у "хрестовий" похід під червоними знаменами на Західну Україну, хай краще приїде в Дем'янів Лаз чи Пшеничники і на власні очі побачить, що чинили енкаведисти в той час, як радянська армія звільняла Європу.
Коротко

Дії СБУ щодо істориків назвали поверненням до "холодної війни"

Українська Інформаційна Служба засуджує дії СБУ щодо співробітників музею "Тюрма на Лонцького" і обіцяє інформувати світову спільноту про повернення української влади до практики "холодної війни".

Завтра КС проголосить незаконними червоні прапори?

Конституційний суд оголосить неконституційним закон про порядок офіційного використання копій Прапора Перемоги.

Вулицю Боженка перейменують на Малевича

Комісія Київради з питань культури та туризму розглянула і підтримала ініціативу про перейменування вулиці імені червоного командира Василя Боженка на вулицю всесвітньо відомого українського художника Казимира Малевича.

Померла Анна-Галя Горбач - популяризатор України в Німеччині

11 червня 2011 року, на 88-му році життя, у німецькій Баварії померла перекладачка, популяризаторка української літератури в Німеччині, відома громадська діячка Анна-Галя Горбач.

У парламенті Таджикистану знайшли комуністичну криївку

У будівлі парламенту Таджикистану виявлено схованку з бюстами Володимира Леніна та Йосипа Сталіна, а також Карла Маркса і Фрідріха Енгельса.