16 листопада 2012
Коротко

Директором Національного Художнього музею стала Задорожна

Генеральним директором Національного художнього музею України призначена Марія Задорожна – колишній заступник гендиректора з розвитку НМХУ. Власниця столичної галереї Тетяна Міронова, яка півроку була в.о. гендиректора, завершила свою менеджерську кар'єру.

Стартує другий конкурс публікацій "Приз Ґарета Джоунза"

З 14 листопада по 15 грудня 2012 року проводиться конкурс для журналістів "Приз Ґарета Джоунза". Нагорода становить 2 000 доларів США, які можуть надаватись одному учаснику Конкурсу або кільком, за рішенням журі.

В Білорусі відбудеться фестиваль і конференція про Брестський мир

В селі Скоки біля Бресту (Білорусь) відбудеться Перший міжнародний військово-історичний фестиваль і наукова конференція, присвячені річниці підписання Брестського миру (1918 рік).

В Аргентині з'явився музей мотоциклів і автомобілів

На півночі Аргентини, у місті Термас-де-Ріо-Ондо, відкрився Музей мотоциклів і автомобілів (Museo de Motos y Automóviles "Circuito Termas de Río Hondo"). Він обладнаний у внутрішній частині місцевого автодрому, займаючи в цілому площу в 2 500 квадратних метрів.

Найбільший музей світу звинуватили в шахрайстві

Двоє співробітників Метрополітен-музею подали в суд на роботодавця за те, що він вводить в оману громадськість, не надаючи істинну інформацію про вартість вхідних квитків.

Комуністи розгромили виставку "Народна війна". ВІДЕО, ФОТО

Під час презентації виставки "Народна війна", присвяченої історії українських визвольних змагань у 1917-32 рр., активісти КПУ в місті Приморськ (Запорізька область), демонтували виставку за допомогою ножа і викрали експозиційні плакати.

"БУДЕМО ЗАРАЖАТИ СУСПІЛЬСТВО ЦІННОСТЯМИ БАНДЕРИ" - ФАРІОН

Європейські країни втілили в життя націоналізм іще на початку XIX сторіччя. На думку члена політради партії "Свобода" Ірини Фаріон, печально, що Україна починає втілювати цю ідеологію в ІІІ-му тисячолітті.

АНОНС: лекція директора Національного музею Грузії в Києві

22 листопада 2012 року в Будинку митрополита (заповідник "Софія Київська") відбудеться зустріч з Давідом Лордкіпанідзе – генеральним директором Національного музею Грузії.

Грецький уряд хоче продавати квитки в музеї через інтернет

Міністерство освіти і культури Греції приступає до розробки спеціальної програми, яка дозволить купувати квитки в музеї та археологічні об'єкти через комп'ютери й мобільні телефони.