17 травня 2013
Тексти

Ніч Музеїв в Україні: куди піти

18 травня традиційно відбудеться Ніч музеїв - нагода безкоштовно відвідати спеціально підготовлені заходи та експозиції. Для тих, хто ще не вирішив, до якого саме закладу завітати, Історична Правда відібрала деякі цікаві програми від українських музеїв.
Коротко

АНОНС: лекція про українське військо часів Литовського князівства

Старший науковий співробітник Інституту історії України НАНУ, кандадат історичних наук Борис Черкас прочитає в Києві лекцію на тему "Українське військо XIV-XVI століть".

АНОНС: Ніч музеїв у Мінську

У білоруської Ночі музеїв поки не дуже багата історія. Але ця культурна акція швидко прижилася. Далі - програми заходів музеїв Мінська на 18 травня.

"АНТИФАШИЗМ - ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ БОРОТЬБИ З ОПОЗИЦІЄЮ" - меншини

Організації національних меншин України заявляють, що організовані владою "антифашистські заходи" не мають нічого спільного зі справжньою боротьбою з проявами нацизму і спрямовані винятково проти політичної опозиції існуючій владі.

Музей Лондона в Доклендс відзначить ювілей

Музей Лондона в Доклендс відзначить свій десятий день народження виставкою, тема якої - Темза очима сучасних художників, кінематографістів і фотографів.

Художній музей в Севастополі запрошує на нічне світлове шоу

У Севастопольському художньому музеї ім.Крошицького пройде "Ніч музеїв" з тематичними виставками і світловими інсталяціями. У суботу, 18 травня, двері музею будуть відкриті до 23.00.