21 червня 2012
Тексти

1986: Віктор Цой стає кінозіркою в Києві. ВІДЕО

З цього українського фільму під назвою "Кінець канікул" почалася кар'єра Цоя як актора. А сам фільм був першим музичним кліпом УРСР часів перебудови. Сьогодні Віктору Цою виповнилося б 50 років. Про що б він співав зараз?
Коротко

ПОПОВ ХОЧЕ ПАМ'ЯТНИК ВІКТОРУ ЦОЮ В КИЄВІ

Cьогодні, в день народження лідера гурту "Кіно" Віктора Цоя, Київська міська державна адміністрація повідомила про намір провести в столиці творчий конкурс проектів пам'ятника співакові.

В Ізраїлі урочисто відкривають пам'ятник Червоній Армії. ФОТО

В ізраїльському місті Нетанья відбудеться церемонія відкриття меморіалу, присвяченого перемозі солдат Червоної Армії над нацистською Німеччиною. Вперше в пострадянській історії монумент солдатам ЧА був споруджений не в країні колишнього соціалістичного табору.

На Дніпропетровщині перепоховали 205 бійців Червоної армії

На меморіальному комплексі хутора Високий у Софіївському районі Дніпропетровської області відбулося перепоховання останків 205 невідомих бійців Червоної армії, загиблих у 1943-44 роках під час визволення Дніпропетровщини.

В Києві може з’явитися Національний музей екранних мистецтв

Відповідне звернення Національної Спілки кінематографістів України було підтримане постійною комісією Київради з питань культури та туризму.