24 травня 2013
Тексти

Опозиція - фашисти! Як це було 10 років тому. ФОТО

ІП пропонує добірку агітматеріалів президентської кампанії 2004 року, де опозиція зображується у вигляді "фашистів", "нацистів" та інших ставленників США.
Коротко

У День міста вхід в столичні музеї буде безкоштовним

У період святкування Дня міста на городян і гостей столиці чекає приємний подарунок - 25 і 26 травня вхід до низки музеїв комунальної власності зроблять безкоштовним.

Консул РФ, який образив кримських татар, уже не працює. Він ображений на Росію

Генконсул Росії в Сімферополі Володимир Андрєєв заявляє, що не згоден із заявою МЗС Росії з приводу його висловлювань про кримських татар і залишає свій пост.

Лондонський музей пропонує пограти в шпигунів

У Імперському військовому музеї Лондона пройде виставка, присвячена історії шпигунства.

АНОНС. Презентація книжки "Від "Волинської різанини" до акції "Вісла"

У Києві та Львові відбудуться презентації українського перекладу однієї з найвідоміших книжок, що присвячена польсько-українському конфлікту 1940-х років

Хокейний "Донбас" здав форму в музей. ФОТО

У Донецькому обласному краєзнавчому музеї відкрилася виставка "Спортивна Донеччина", на якій, зокрема, представлений стенд з експонатами, наданими ХК "Донбас" і Федерацією хокею Донецької області.

У Каннах презентували фільм про "розстрільний з'їзд" кобзарів. ТРЕЙЛЕР

На кіноринку 66-го Каннського кінофестивалю в рамках роботи Українського національного павільйону було презентовано 19 нових фільмів. Серед них - стрічка "Кобзарі" ("Поводир") Олеся Саніна - художня розповідь про знищення кобзарів, яке нібито відбулося в 1934 році.