25 вересня 2013
Коротко

Кернес каже, що не причетний до знищення дошки Шевельову

Міський голова Харкова Геннадій Кернес заявляє, що комунальні служби міста не причетні до демонтажу пам’ятної дошки мовознавцю Юрію Шевельову.

Єврейський музей Москви представляє спільний з Google мультимедіа-проект

Єврейський музей та Центр толерантності і компанія Google запрошують відвідати офіційне відкриття інноваційного цифрового проекту Єврейського музею і центру толерантності на платформі Академії Культури Google. Це перший проект Академії культури Google в Росії з серії "Карби Історії" - віртуальні експозиції з історії єврейського театру та колекції артефактів юдаїки.

"Шевельов - поплічник фашистів" - депутати Харківської міськради

За зняття дошки вченому-лінгвісту Юрію Шевельову проголосували 65 депутатів, проти - лише чотири.

У ХАРКОВІ СОКИРОЮ ЗНИЩИЛИ ДОШКУ ШЕВЕЛЬОВУ. Фото

Громадяни, які назвалися працівниками комунальних служб Харкова, знищили пам’ятну дошку видатному славісту, професору Гарвардського і Колумбійського університетів Юрію Шевельову.

Кернес не послухав учених Кембриджа і Колумбії

Депутати міської ради Харкова вважають незаконним встановлення дошки лауреату Шевченківської премії, викладачу Гарвардського та професору Колумбійського університетів Юрію Шевельову на центральній вулиці міста.

На честь Дня туризму музей Акрополя можна відвідати безкоштовно

Музей Акрополя в Афінах на честь Всесвітнього дня туризму проводить триденні урочистості. Крім культурних заходів, відвідувачам буде запропонований безкоштовний вхід.

Будинок Стіва Джобса перетворять на музей. ФОТО

Будинок у каліфорнійському місті Лос-Альтос, в якому жив екс-глава Apple Стів Джобс, поки вчився в старших класах, може перетворитися на справжній музей.