27 червня 2013
Тексти

Така різна одна війна

Для того, аби змусити всіх дітей ненавидіти "німців/бандерівців/москалів/ляхів", треба будувати тоталітаризм. Це - єдиний лад, здатний страшилки про війну трансформувати у життя в щоденному страху тут і зараз.
Коротко

АНОНС: лекція австрійського експерта про рух у музеях

Фонд Ріната Ахметова і Національний художній музей України запрошують на зустріч з експертом у галузі музейного проектування Дітером Богнером (Австрія).

Уряд Азарова повертає Німеччині вивезене у 1945 році

Україна повернула Німеччині 713 книг, які були вивезені в Українську РСР із бібліотеки Музею цукру в Берліні в часи Другої світової війни.

Представлено макет меморіального комплексу в Бабиному Яру

На проведеному наприкінці минулого тижня в Києві з'їзді Ради піклувальників Єврейського агентства "Сохнут" був представлений макет будівництва меморіального комплексу в Бабиному Яру.

Львівські депутати хочуть пропагувати у школах політичне вбивство

Депутати Львівської обласної ради проголосували за рішення "Про вшанування героїчного чину Мирослава Січинського".

Підпишись на сторінку чиновника "ВКонтакте" - сходи безкоштовно в музей

Глава Туви Шолбан Кара-оол в четвер розмістив на своїй сторінці "ВКонтакте" купон, роздрукувавши який жителі регіону в День молоді зможуть безкоштовно відвідати національний музей республіки.

"Поляки убили всю родину... але я прощаю". ВІДЕО

"Поляки робили геноцид українцям, але такою була політика Сталіна. Поляки убили родину моєї тітки, але я готова їм простити".

Під Луцьком відкрили пам'ятник українцям, убитим у 1943 році. ФОТО

У селі Вікторяни (Луцький район Волинської області) відкрили пам’ятник загиблим односельчанам, яких спалили у 1943 році під час Волинської трагедії. На пам'ятнику не звинувачують поляків, котрі могли бути причетними до знищення села.