3 вересня 2013
Колонки

Андреас Умланд: Чому ми так мало знаємо про правий екстремізм в Україні?

...ситуація загострюється тим, що політтехнологи ПР використовують протистояння нібито "фашистів" (проукраїнських етно-націоналістів) і нібито "антифашистів" (проросійських пан-націоналістів) як інструмент легітимації авторитарного режиму Януковича. (рос)
Коротко

АНОНС: телевізійна ІП - про співпрацю Сталіна і Гітлера

3-го вересня головною темою випуску "Історичної правди з Вахтангом Кіпіані" стане річниця початку найкривавішої в історії людства війни - Другої світової.

Музей Тюссо прибрав Джастіна Бібера заради Анни Франк. ФОТО

З 2 вересня в музеї мадам Тюссо у Відні буде представлена ​​фігура Анни Франк в натуральну величину. Воскова фігура замінить статую Джастіна Бібера, яка переїде на виставку в Токіо.

У польському концтаборі для українців ушанували пам'ять жертв

У містечку Явожно (Польща) відбулися чергові поминальні заходи пам'яті в'язнів місцевого концтабору часів Польської народної республіки.

Зануссі каже, що не писатиме історію України з Табачником

Польський кінорежисер Кшиштоф Зануссі заперечує, що пише книгу з міністром освіти й науки України Дмитром Табачником.

Музей Орсе звинуватили у псуванні Палацу дожів

Колишній молодший міністр закордонних справ Італії Франко Роччетта подав скаргу в поліцію на французький музей Орсе. Колишній чиновник звинуватив французький музей в тому, що під час нещодавно закритої виставки Едуарда Мане було завдано збитків венеціанському Палацу дожів, в якому вона проходила.

У Петербурзі затримали директора скандально відомого Музею влади

У Санкт-Петербурзі поліція затримала директора Музею влади Тетяну Титову, яку звинуватили у спробі підготувати експозицію. Жінку доставили у відділення поліції, де їй довелося провести кілька годин.