17 вересня 2012
Тексти

Олеся Островська-Люта: "Ми хочемо розворушити музейне середовище"

"Ми розіслали листи про конкурс до 674 вітчизняних музеїв. Ідея була переконати музейників подумати про несподівану перспективу отримати значну суму. І, знову ж таки, суму не на щоденну діяльність, а на найнесподіваніші фантазії..."
Коротко

Комісія Київради назвала нові вулиці іменами Хвильового і Нарбута

Комісія Київради з питань культури та туризму підтримала найменування нових вулиць у Дарницькому та Подільському районі Києва.

Видано нову книгу Горліса-Горського

У бібліотечці Історичного клубу “Холодний Яр” вийшла нова книжка Юрія Горліса-Горського "Ми ще повернемось!".

У четвер в Києві відкриють виставку старовинних суконь

20 вересня 2012 р. о 16.00 в Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва (вул. Б.Хмельницького 7) відбудеться відкриття виставки "Відродження - "Золотий вік", де буде представлено унікальну колекцію старовинних суконь та аксесуарів до них із приватного зібрання киянки Марини Іванової.

Хто не встиг побачити Лондонський олімпійський парк, зачекайте два роки

Олімпійський парк в Лондоні відсьогодні закритий майже на два роки для реконструкції. Таким чином, широка публіка, за винятком відвідувачів змагань Олімпійських і Паралімпійських ігор, так і не побачить парк в його початковому вигляді.

В Лісабоні відкрився мультимедійний музей

У столиці Португалії відкрився музейний комплекс Lisboa Story Centre - Memórias da Cidade - місце, де кожен охочий може познайомитися з історією, географією та сучасним повсякденним життям Лісабона за допомогою новітніх технологій.