26 квітня 2013
Коротко

9 травня танків у Києві не буде. Підніматимуть державний прапор

9 травня у столиці відбудеться низка загальноміських заходів до Дня Перемоги, але параду військової техніки не буде.

Львівська облрада відреагувала на проект ухвали Сейму про "злочинців з УПА"

Депутати Львівської облради прийняли звернення до президентів України та Польщі, маршалків Сейму та Сенату Польщі та до голови ВРУ, а також до МЗС обох країн щодо Волинської трагедії.

У Симферополі відзначать 95-ту річницю прапора України над ЧФ

В Першій Українській гімназії м. Сімферополя на честь 95-ої річниці підняття українського прапора над Чорноморським флотом відбудеться перегляд документального фільму "Тризуб Нептуна"

У Ялті відзначають 400-річчя дому Романових. ФОТО

У Лівадійському палаці-музеї, колишній резиденції останнього російського імператора Миколи II, відбулося відкриття виставки "Династія Романових в історії Криму".

Музей капітуляції в Карлсхорсті представляє нову експозицію

У середу, 24 квітня, в Берліні відбулось офіційне відкриття нової постійної експозиції Німецько-російського музею (Deutsch-Russisches Museum), розташованого в районі Карлсхорст (Berlin Karlshorst) - там, де в 1945 році був підписаний акт про беззастережну капітуляцію вермахту, який завершив Другу світову війну в Європі.

ВІЙНА ПАМ'ЯТНИКІВ ТРИВАЄ. У Харкові знищили меморіал УПА. ФОТО

У Харкові невідомі знесли пам'ятний знак воїнам Української повстанської армії, який у 1992 році був встановлений у парку "Молодіжний".

Московський музей архітектури представить проект свого поновлення

Російський Державний музей Архітектури імені Щусєва запускає проект "Музей. Новий простір", в рамках якого пройдуть виставки, лекції, конкурси, дискусії та інші заходи.

У Києві відкрили парк імені Алієва. За $4 млн, з wi-fi і охороною. ФОТО

У Києві на вулиці Глибочицькій, поблизу посольства Азербайджану в Україні, відкрили парк імені колишнього президента цієї держави Гейдара Алієва.