3 грудня 2012
Тексти
Коротко

В Музеї іграшки відкривається виставка новорічних прикрас

3 грудня в Державному музеї іграшки (Кловський узвіз, 8) відкрилась виставка ялинкових прикрас "Новорічні паперові фантазії".

На Волині перепоховали 747 мирних людей, розстріляних у 1941 році

Останки 382 цивільних осіб, розстріляних у часи Другої світової війни, урочисто перепоховали на міському кладовищі міста Володимир-Волинський 30 листопада 2012 року.

У Гданську відкрився Музей криміналістики

Шибениця, на якій висів серійний вбивця, муміфіковане тіло і сотні видів зброї - це лише деякі з експонатів Музею криміналістики факультету права і адміністрації Гданського університету.

В Казані - виставка до 20-річчя sms-повідомлень

Виставка "Общение и соОбщение" відкривається в казанському Музеї соціалістичного побуту. Вона присвячена 20-річчю з дня відправлення першого SMS-повідомлення.

Вільнюс хоче витратити половину міського бюджету на музей Гуггенхайма

Вільнюська мерія під керівництвом Артураса Зуокас планує покупку архітектурного проекту - так званого музею Гуггенхайма. Проект, за деякими підрахунками, обійдеться в 7 млн літів, а на його реалізацію може знадобитися половина бюджету міста Вільнюс.

Помер режисер радянського Вінні Пуха

У понеділок, 3 грудня, у Москві помер російський режисер анімаційного кіно Федір Хитрук, повідомили в Асоціації анімаційного кіно.

Уряд просить у "Київської фортеці" 1 га для будівництва розв'язки

Відповідно до протокольного доручення в.о. прем’єр-міністра Азарова та розпорядження КМДА Київська фортеця має надати для реконструкції транспортної розв’язки близько 1 га землі.

У Польщі вшанували пам'ять солдат УНР і УГА

Громадськість Львівщини вшанувала пам’ять полонених та інтернованих вояків УНР і УГА, які померли у таборі в польському місті Ланцуті.

Лист Наполеона про знищення Кремля продано за 150 тисяч євро

Зашифрований лист імператора Наполеона Бонапарта, в якому він повідомляє про свої плани щодо знищення московського Кремля, продано на аукціоні у Франції за 150 тисяч євро.