15 жовтня 2012
Колонки

Богдан Червак: УПА: не виграна битва, але й не програна війна

З урядового звіту: "З утворенням армії українські повстанці ставали воюючою стороною незалежно від свого бажання воювати з Німеччиною". Українська влада приречена визнати УПА на державному рівні.
Коротко

Мадонну омолодили безкоштовно. ФОТО

У Музеї мадам Тюссо в Лас-Вегасі з'явилася воскова фігура Мадонни, створена на основі оригіналу восьмимісячної давності. Правда, зовні співачка різко помолодшала.

В Шотландії відбудеться референдум за незалежність

Прем'єр-міністри Великобританії і Шотландії Девід Кемерон й Алекс Селмонд підписали історичну угоду про проведення референдуму з приводу незалежності Шотландії. Вперше за 300 років регіон може стати де-юре самостійним.

У ЛЬВОВІ ВІДКРИЛИ МУЗЕЙ ВИЗВОЛЬНОЇ БОРОТЬБИ. Фото

У Львові відкрили експозицію у Музеї визвольної боротьби України.

У Києві відбудеться зустріч з ветераном УПА

Сьогодні, 15 жовтня 2012 року відбудеться зустріч з живою легендою визвольного руху, ветераном УПА Степаном Семенюком.

В Коломиї в музеї історії міста відкрили музей УПА

14 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці в 70-ти річчя з дня створення Української Повстанської Армії в Коломиї відкрили музей національно-визвольної боротьби.

Прокаєва вже заперечує свої слова про хабар Кулиняку

Мінкульт на прохання псевдо-УГКЦ перевіряє лесбійство в музеї

Міністерство культури просить пояснень від Національного художнього музею через скаргу незареєстрованої Української Правовірної Греко-Католицької Церкви (УПГКЦ), яка називає пропагандою гомосексуалізму проект ''Спляча красуня''.

У Національному музеї Шевченка - виставка про УПА та ОУН

До 70-ліття Української повстанської армії у Києві відкриють виставку про Бандеру, Шухевича, Коновальця та Кука під назвою "Сила волі. Провідники визвольного руху".