26 листопада 2012
Тексти
Коротко

У Грузії відновили пам'ятник Сталіну. ФОТО

У грузинському селі Земо Алвані відновили пам'ятник Йосипу Сталіну, який було демонтовано у червні 2011 року. Є плани щодо відновлення монумента Сталіну на його батьківщині в місті Горі.

Заарештовано злодіїв, що пограбували музей Олімпійських ігор в Греції

Кілька десятків предметів великої історичної цінності були виявлені після арешту трьох грабіжників, які обікрали музей Олімпійських ігор в Олімпії.

У Львові годували "стравами" часів Голодомору. ФОТО

В центрі Львова, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, людей пригощали стравами, якими українці харчувалися в часи Голодомору 1932-33 рр.

В Уругваї буде музей часу

В уругвайському Монтевідео планується створити Музей часу. Виставковий комплекс з'явиться за півтора року.

В Москві відкриють музей "шістдесятників"

У Москві готується до відкриття музей, чия експозиція зацікавить тих, хто ностальгує за радянськими часами, зокрема, цікавиться епохою шістдесятників.

У музеї Десятинної церкви - конфлікт між науковцями і церковниками

Черговий скандал у столичному музеї - наукові співробітники виступили проти дирекції, яку очолює служитель "Десятинного монастиря" УПЦ МП ієродиякон Ярослав. Цікаво, що змусило міністра Кулиняка призначити монаха директором археологічного музею?

"ІСТОРИЧНА ПРАВДА" ВІДКРИЛА РОЗДІЛ ПРО ГОЛОДОМОР

На "Історичній Правді" з'явився спецпроект, присвячений голоду в Українській РСР та інших частинах Радянського Союзу в 1932-33 роках.