В інтернеті проводять опитування про ставлення до УПА

Учень 10-го класу київської школи № 163 Євген Воронін, який пише наукову роботу за темою "Діяльність УПА: за чи проти. Історична ретроспектива", звернувся до читачів ІП з проханням узяти участь в інтернет-опитуванні про ставлення до Української повстанської армії.

"Це науково-дослідницька робота у Малу Академію Наук м. Києва, - зазначив старшокласник. - Для того, щоб її взяли до уваги, треба, щоб проголосувало більше чотирьох тисяч респондентів".

Взяти участь у опитуванні можна тут.

Педагогічний керівник Євгена - учитель історії СШ №163 К.М. Кривонос.

Євген Воронін

Опитування складається з чотирьох питань. З одного комп'ютера можна проголосувати тільки один раз.

Дивіться також інші матеріли за темою "УПА" та "Інтернет".

«Сувенір» для засновника Служби безпеки ОУН Миколи Лебедя

До постаті засновника, організатора і першого керівника Служби безпеки (СБ) ОУН Миколи Лебедя була прикута особлива увага органів КГБ. Навіть коли він опинився далеко за океаном, у США, до нього намагалися підіслати агентів, дізнатися про його погляди, вивідати плани, вчинити гучну провокацію і навіть мали намір за його допомогою реанімувати пошуки золота ОУН, закопаного у прикарпатських лісах.

Леся Гасиджак: «Пам’ятання минулого робить нас українцями»

Публічне інтерв’ю з Лесею Гасиджак, очільницею Музею Голодомору, у рамках виставки ГОЛОСИ Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова.

Хто насправді була дружиною гетьмана Мазепи

На Афоні знайдено унікальний рукопис, а в ньому — її ім’я, і це не Ганна Фридрикевич.

Іванна Климпуш-Цинцадзе: «Нам слід якнайшвидше завершити процес формування української політичної нації»

Розмова з Іванною Климпуш-Цинцадзе – головою Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу, віцепрем'єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України у 2016-2019 роках.