"Не словами": художник нагадав про мужність українців. ПЛАКАТИ

Дизайнер Андрій Приймаченко випустив нові постери для проекту ‪#‎українськавесна‬. Вони присвячені людям дії - воїнам, повстанцям, рятувальникам. Бо коли біда вривається у двері, не захистять печатки на папері.

Плакати оприлюднено на Facebook харківської спільноти IT Sector з анонсом "Не словами: складові перемоги".

Кожен постер нагадує про певну подію з історії України - від битви під Крутами до Донецького аеропорту - коли українці повставали проти несправедливості, коли до кінця захищали свій дім, коли ризикували власним життям заради порятунку інших.

Сам художник назвав серію просто "Не словами". Справді, про перемогу йдеться навіть не в половині плакатів.

 
Останній бій Холодного Яру відбувся у Лук'янівській тюрмі
 Програна битва військ Карпатської України проти угорського вторгнення під Хустом
 Гурби - урочище у Здолбунівському районі Рівненщини, місце найбільшого бою УПА з військами НКВД. Половині повстанців вдалося вирватися з оточення
Повстання в ГУЛАГу. Поразка, яка стала перемогою
Війна з мирним атомом

Підозрюваних у зґвалтуванні і вбивстві міліціонерів вигнали з МВС, "Врадіївську ходу" на Майдані розігнав "Беркут" у липні 2013-го

Не витримав бетон

Проект #українськавесна - це проект моральної підтримки українським воїнам та людям, які їм допомагають.

"Людину з автоматом може переконати тільки людина зі ще більшим автоматом, - вважає дизайнер. - Тому підтримуймо наше військо!"

Інші матеріали за темами ПЛАКАТИ та АРМІЯ

«Сувенір» для засновника Служби безпеки ОУН Миколи Лебедя

До постаті засновника, організатора і першого керівника Служби безпеки (СБ) ОУН Миколи Лебедя була прикута особлива увага органів КГБ. Навіть коли він опинився далеко за океаном, у США, до нього намагалися підіслати агентів, дізнатися про його погляди, вивідати плани, вчинити гучну провокацію і навіть мали намір за його допомогою реанімувати пошуки золота ОУН, закопаного у прикарпатських лісах.

Леся Гасиджак: «Пам’ятання минулого робить нас українцями»

Публічне інтерв’ю з Лесею Гасиджак, очільницею Музею Голодомору, у рамках виставки ГОЛОСИ Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова.

Хто насправді була дружиною гетьмана Мазепи

На Афоні знайдено унікальний рукопис, а в ньому — її ім’я, і це не Ганна Фридрикевич.

Іванна Климпуш-Цинцадзе: «Нам слід якнайшвидше завершити процес формування української політичної нації»

Розмова з Іванною Климпуш-Цинцадзе – головою Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу, віцепрем'єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України у 2016-2019 роках.